Ta vare på dine verdier med
Servicehefte Bolig

Servicehefte Bolig er laget av fagfolk fra bygge- og forsikringsbransjen. Installert på pc, nettbrett eller mobiltelefon har du et unikt verktøy som hjelper deg til å ta vare på din største investering. Servicehefte Bolig lar deg utføre og dokumentere vedlikehold på en sikker måte. Ta kontroll over boligen sammen med oss.

Tilpasset NS3600

Innbo, løsøre og dokumenter

Dokumentert vedlikehold

Kontakt fagmann

Servicehefte Bolig er unik sammen med iVidi enheten

iVidi sensorenhet kan du koble trådløst sammen med din mobiltelefon eller nettbrett. Den solide aluminiumskapslingen inneholder en termosensor, fuktsensor og avstandsmåler. Utfør jevnlige målinger på fuktutsatte steder og oppdag avvik før større skader oppstår. Termografer din bolig for å sette inn energieffektiviserende tiltak, eller kanskje du simpelthen ønsker å finne en rørføring skjult i vegg. iVidi produseres i sin helhet i Norge og består av komponenter brukt i profesjonelt utstyr.


Presise målinger

Termografer

Se kuldebroer eller varmelekkasjer direkte på mobiltelefonen. Se om du overbelaster en kurs i sikringsskapet eller finn blokkeringen i avløpet. Det er kun fantasien som begrenser bruksområdet.

Fukt

Foreta jevnlige målinger på fuktutsatte steder, avdekk om du er i ferd med å få avvik. Kontroller om dreneringen fortsatt er inntakt, eller om tiltak må settes inn. Fuktskader bygges opp over tid, din beste forsikring er å oppdage dem i tide.

Avstand

Integrert avstandsmåler. Utfør nøyaktige oppmålinger med din mobiltelefon.

Skreddersydd for deg

Ved første gangs bruk vil vi gjennom noen enkle spørsmål kartlegge dine behov, ønsker og interesse for vedlikehold. Basert på dine svar, vil løsningen foreslå et vedlikeholdsnivå som passer deg og din bolig. Dette kan når som helst forandres. Du kan i tillegg lage dine egne rutiner.

Skreddersydd for din bolig

Løsningen vil varsle deg om når og hvordan du skal holde din bolig i best mulig stand. Innholdet i løsningen er utarbeidet av fagfolk og tilpasset for å imøtekomme NS3600. Vedlikeholdet du utfører dokumenteres og lagres, slik at bruk over tid vil hjelpe deg til å øke verdien av din bolig, og gi deg unik dokumentasjon ved f.eks. salg.

Detaljerte oppgaver

Oppgavelistene du får presentert, består av en serie gjøremål sortert etter tema som f.eks. brannsikkerhet, el.sjekk, høstvedlikehold osv. Hver oppgave inneholder en detaljert beskrivelse med steg for steg illustrasjoner. Dette hjelper deg til å utføre oppgavene på en effektiv måte og det dokumenteres automatisk.

Gjør det selv

Følg anbefalte vedlikeholdsrutiner eller lag dine egne. Følg detaljerte beskrivelser eller gjør det på din egen måte. MEN dokumenter det du gjør.

Kontakt fagmann

Blir oppgavene for store, kompliserte eller du ikke har tid, kontakt fagmann. Det viktigste er at du avdekker feil på et tidlig tidspunkt.

Det handler ikke bare om
vedlikehold...

  • Lagre kvitteringer og garantier på et sted.
  • Få varsler før en garanti utløper.
  • Ha full oversikt over verdiene dine og forenkle dokumentasjon ved f.eks. et skadeoppgjør.
  • Kategoriser løsøre etter type som “elektronikk”, “klær”, “sportsutstyr” osv.
  • Tilgang til alle dine bruksanvisninger elektronisk.

LED 48” TV


Hadelandsveien 853,
2743 Harestua, Norway


Jan 17, 2015


Pris 2560 NOK

Mva 640 NOK

Total 3200 NOK

Sikker lagring

Informasjonen du lagrer om din bolig er til enhver tid tilgjengelig på dine mobile enheter. Alt lagres sikkert i skyen ved bruk av moderne industristandarder og verktøy. Din informasjon vil aldri bli tapt eller komme på avveie.

Kom igang

Ta vare på boligen og eiendelene dine.

Månedlig

NOK 49 /måned

Årlig

NOK 588 /år
Prøv gratis i 30 dager

Ønsker du å holde deg oppdatert?

Registrer deg og motta nyhetsbrev

Servicehefte Bolig fra Evici from Pål Koxvig on Vimeo.